magento

N'gein 2 - Iason Geschreven door Marcella

Toegevoegd op 13 februari 2012 om 00:00 door Joyce De Vries-Zwezerijnen
Whatsapp Facebook Twitter


Venus – IASON

We mochten vandaag thuis aantreden tegen IASON. Deze ploeg staat derde met drie punten voor op ons. De uitwedstrijd hebben we in de laatste seconden nipt gewonnen dus een makkie zou het zeker niet worden. Maar zoals altijd trokken we met goede zin ten strijden en wilde we onze winning mood van de laatste tijd graag behouden.
Het 1e doelpunt werd gescoord door IASON maar we hadden hier gelijk antwoord op. Vervolgens ging het continu heen en weer qua scores. Vlak voor de rust werd het verschil twee doelpunten (15-13) in ons voordeel.
De tweede helft liet eigenlijk hetzelfde beeld zien. We hadden vooral veel moeite met de cirkel die continu bleef bewegen en de middenopbouw die met een goed afstandschot het ons erg lastig maakte.
Een paar minuten voor tijd lukte het om een verschil van drie doelpunten voor te komen maar toch had IASON nog de veerkracht terug te komen. Met nog ongeveer een minuut op de klok en in ondertal konden we de voorsprong behouden en hebben we de twee winstpunten weer in Nieuwegein kunnen houden.
Het was weer een wedstrijd waar het publiek van heeft genoten en we wederom als team hebben laten zien over genoeg kwaliteit te bezitten om ook deze wedstrijd naar ons toe te kunnen trekken.
Door deze overwinning houden we nog zicht op de derde plaats.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento