magento

OBW-Nieuwegein Door Femke

Toegevoegd op 6 maart 2012 om 00:00 door Joyce De Vries-Zwezerijnen
Whatsapp Facebook Twitter


Wedstrijdverslag 4 maart 2012
OBW – Venus Nieuwegein, door Femke

Zondag 4 maart stond om 13.00 uur de uitwedstrijd tegen OBW op het programma. Joyce zou deze dag om 07.00 uur landen vanuit India en had van te voren bedacht om niet mee te doen. Toen ze eenmaal weer in Nederland was en het team toch te erg mistte kon ze het niet laten om toch te komen! Ietwat later dan gepland, maar gebracht door manlief was ook Joyce klaar voor vertrek ! Het was maar een korte rit. Aangekomen in de hal bleken we te spelen in een vissenkom. De wedstrijd voor ons liep uit, waardoor wij achter het glas moesten warmlopen. Bij ons hebben we weinig ruimte achter de tribune, maar hier was het nog erger. Joyce kreeg al honger tijdens het warmlopen (het was voor haar immers tijd om te avond eten) en we zouden weinig tijd hebben op het veld. Gelukkig viel dit mee.

We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd en kwamen dan ook met 2-0 voor. Hierna liep OBW uit en kwamen we achter met een stand van 4-8. We konden er nog een puntje bij sprokkelen en gingen met een stand van 9-12 de rust in. In principe nog niks aan de hand. Als we de tweede helft net iets feller en fanatieker zouden spelen zouden we zo over OBW heen lopen. Deze felle en fanatieke fase kwam er dan ook in de tweede helft, want na dat OBW nog een keer had gescoord 9-13, liepen wij uit naar 15-13. Hierna ging de stand over en weer. Dan stond OBW weer een puntje voor en dan wij weer. Vanaf een stand van 19-20 lieten wij onze koppies hangen, terwijl bij OBW op dat moment alles lukte. Zo liepen zij weer uit naar 20-24. We probeerde de laatste drie minuten nog een laatste redmiddel, maar dit was helaas te laat. Eindstand: 23-25.

Helaas, een onnodige verlies partij! In de kleedkamer de wedstrijd goed met elkaar kunnen nabespreken en toen ‘heerlijk’ genoten van de koude, zere douches. Zoals Joyce zei: ‘het lijkt wel of er allemaal kleine mesjes in het water zitten’.

Daarna snel terug naar Nieuwegein waar we nog het laatste stukje van de wedstrijd van dames 1 konden zien.

Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen US op het programma. De eerste helft van het seizoen verloren ze alles, maar momenteel winnen ze toch ook een aantal wedstrijden. Wij zullen laten zien dat we niet voor niks derde staan en de laatste wedstrijden van de competitie zullen we dan ook winnend afsluiten wat mij betreft !
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento