magento

Sift 2000 - Venus Nieuwegein 2

Toegevoegd op 4 april 2012 om 00:00 door Joyce De Vries-Zwezerijnen
Whatsapp Facebook Twitter


Swift 1 – Nieuwegein 2
De een na laatste wedstrijd, de laatste loodjes wegen het zwaarst… zeker als er niks meer op het spel staat en de helft van het team geblesseerd, ziek zwak en misselijk is. Maar toch waren we zeker van plan om er het beste van te maken!

Zeker ook omdat dit een van de verdere uitwedstrijden is en een auto zelfs de Duitse grens was gepasseerd na een gemiste afslag. Hilariteit alom. Even stoppen op de vluchtstrook om een foto van het bord “Bonds- republiek Duitsland” te maken. Jaja we moesten toch wel even bewijs hebben dat we echt verkeerd waren gereden en daardoor de gebruikelijke wandeling iets langer op zich moest wachten.
Na ook nog even met samen geknepen billen te hebben gezeten omdat de laatste liters van de tank ook wel ineens erg snel gingen, reden we eindelijk het dorp van bestemming in en halleluja daar was ook nog een tankstation. We konden ons geluk niet op.

Na aankomst bij de sporthal gingen we gelijk wandelen. Dit keer niet over een eng donker paadje of een verlaten voetbalveld, maar om een heus mooie plas. Dat we ondertussen over een honden uitlaat veld liepen mocht de pret niet drukken.
Na even lekker de benen gestrekt te hebben gingen we maar gelijk naar de kleedkamer. Simone en haar massage tafel maakten overuren. En gelukkig kon de geblesseerde Marcella ondersteuning bieden bij het nodige intape werk.
Wat een stel kneuzen zijn we bij elkaar ;-)
Joyce moest ook nog even de nieuwe bikini passen moest het maat S of M worden? Gelukkig zat het hele team op dezelfde lijn en werd het maat M maar door de gouden tip van Ellen even een knoopje in het koordje van het topje was de koop echt definitief gesloten.
Goed over naar de orde van de dag, de wedstrijd.

Marcella dus geblesseerd enkel, Esther afwezig door de omstandigheden, Maaike last van haar rug (of was ze nu al tegen die paal aangelopen hihi) en Karin een beetje dizzy.
Maar dat allemaal mocht de prest niet drukken gelukkig was topper Romy van de B-jeugd weer bereid om met ons mee te gaan!
We begonnen met Astrid op de cirkel! Iets wat in mijn gehele handbal carrière nog niet vaak is voorgekomen, maar dit pakte zeker niet verkeerd uit.
Het begin was een leuke gelijk opgaande wedstrijd, met eindelijk eens leuke en goede scheidsrechters!!!
We scoorden van diverse posities, iets waar we het in voorgaande wedstrijden nog wel eens lieten afweten. En verdedigend hadden we het ook redelijk onder controle.
Maar de warmte in de sporthal en de smalle selectie begonnen ons op te breken. En Swift kon verder uitlopen.
De uiteindelijke rust stand weet ik niet meer precies maar het was iets van 3 a 4 doelpunten achter. De tweede helft liep Swift verder en verder uit en het zag er naar uit dat we weer een grote nederlaag zouden moeten incasseren. Maar niks was minder waar. Swift kon het doel niet meer vinden en wij juist wel!
Doelpunt na doelpunt onder leiding van Femke kwamen we dichterbij. Romy mocht bij de scores ook niet ontbreken en scoorde haar eerste doelpunt bij dames 2, supergoed! Uiteindelijk was het toch gelijk. Maar Swift gaf het ook zeker niet op en scoorde weer. Met nog een paar minuten op de klok werd het spannender en spannender… wij gingen over op mandekking om toch de winst naar ons toe te trekken. Dit pakte uiteindelijk niet goed uit waardoor we met 2 doelpunten verschil verloren 22-20. Jammer maar helaas, het was wel een leuke wedstrijd waar we zeker voor de punten hebben gestreden maar de inhaalrace kwam net te laat op gang…..

Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen de kampioensploeg AAC. We gaan er toch nog alles aan doen om daar nog een mooi resultaat tegen neer te zetten.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento